top of page

over mij

Richarda Westervoorde
 

Als kind wilde ik Florence Nightingale worden, de dame met de lamp, die de soldaten troost, bemoediging en verzorging bood. Inmiddels ben ik de dame met de klanken, die haar klankreizen inzet om ontspanning te geven en reizigers uitnodigt om hun innerlijke rustpunt te  ontdekken.

Mijn naam is Richarda, heb een latrelatie, ben moeder van 4 kinderen en oma van 6 kleinkinderen. Ik woon al 40 jaar in Almere, waar ik geworteld ben, veel gewerkt heb en waar ook mijn praktijkruimte is.

 

In mijn werk heb ik me altijd gericht op het welzijn van kinderen en hun ouders/opvoeders en andere hulpvragers. Ik heb een presente werkwijze, waarbij ik met aandacht een relatie aanga. Zo kan ik samen met jou onderzoeken wat belangrijk is voor jou en beter aansluiten op je verlangens en wensen.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk of zie je op locatie.

In liefde
Richarda

Onstaan Sacred Heart Sound

Toen ik voor het eerst het geluid van een klankschaal, “the bell” hoorde als het begin een meditatie, voelde ik meteen dat ik thuis kwam. Dit prachtige en krachtige geluid nodigde me uit om te ontspannen en makkelijker de meditatie in te gaan.

Na jarenlange  beoefening van meditatie bij de Sangha's in de traditie van Thich Nhat Hahn, waar het uitnodigen en gebruik van de bel een prominente plaats inneemt, heb ik in 2020  een eerste klankschaal gekocht om thuis te gebruiken voor, tijdens en na mijn meditaties. Ik ben gaan experimenten met klankschalen en andere instrumenten. Gefascineerd en geïnspireerd door wat klanken voor je kunnen doen ben ik dit verder gaan ontdekken en zo is Sacred Heart Sound ontstaan. Ik merk dat de frequenties van klanken van de klankschalen en instrumenten die ik speel me zelf rust, ontspanning en verzachting brengen. Zo kom ik aan in het 'hier en nu' en kan ik naar mijn innerlijke rustpunt toe. Na het spelen voel ik me licht, levenslustig en energiek.

Vanuit Sacred Heart Sound geef ik klankreizen, waarbij ik jou uitnodig om samen met mij op reis te gaan.

Jij als reiziger, kan ontspannen en je laten meevoeren op de klanken die ik voor je speel.

Ik zorg voor een veilige, sacred space.

Mijn Boeddhistische naam is Innerlijke Vrede van het Hart.
Deze naam is mijn kompas geworden, waarmee ik mijn spirituele beoefening verdiep en hoe ik in het leven sta.
 

Als ik een klankreis geef, stem ik hier op af, open ik mijn hart en speel ik vanuit mijn intuïtie.

Elke klankreis is weer anders en het is niet te voorspellen wat je gaat ervaren. Waar je zeker van kan zijn is dat de klanken hun weg vinden en waar nodig het zelfhelend vermogen in je lichaam en geest aanspreken. Ze nodigen je uit tot een diepe ontspanning en dat je los kan laten wat losgelaten mag worden.

Mijn wens is om met mijn klankreizen jullie als de reizigers mee te nemen op een mooie reis en om met mijn klankreizen licht, liefde en ontspanning te brengen.

bottom of page