top of page

Aanbod klankreizen

Bij Sacred Heart Sound kun je terecht voor klankreizen op maat; van individuele klankreizen tot in groepsverband.

Wil je met mij samenwerken?
Neem contact met mij op om ideeën en initiatieven te bespreken.

WhatsApp Image 2023-10-11 at 21.09.48.jpeg

Klankreis individueel

Voel je welkom in mijn praktijk, waar ik speciaal voor jou een klankreis verzorg. Het is een moment voor jou om te ontspannen en tot jezelf te komen. Het is de kans om naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam en je innerlijk rustpunt te vinden. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en te delen wat je ervaren hebt.

90 minuten
65 euro

Klankreis voor 2 personen

Voel je op je gemak in eigen ruimte, waar ik met mijn klankschalen en instrumenten voor jullie een klankreis kom geven. Samen met je partner,  je vriendin/vriend, als moeder/dochter, broer/zus gaan jullie een klankreis ervaren. Het is een moment voor jullie om samen tijd door te brengen en de onderlinge verbinding te voelen. Na afloop zullen jullie  merken dat er ondanks dezelfde klankreis een verschillende beleving en ervaring gedeeld kan worden.​​

90 minuten
100 euro

duo klankreis thuis.jpg
groepsreis.jpg

KLANKREIS VOOR GROEPEN

Voor groepen vanaf drie personen verzorg ik klankreizen op maat. Denk aan collega's, vriendengroepen en als aanvulling op een teamdag. Bij een groepsreis ontstaat er een gezamenlijke energie in de ruimte waar ik de klankreis geef. Ik zorg voor een veilige setting. Na afloop kan er (indien gewenst) gedeeld worden wat de ervaringen zijn geweest. 

Prijs op aanvraag

TIP

Geef eens een klankreis cadeau aan je partner, vriend/vriendin, collega of familielid.

Bij Sacred Heart Sound kun je voor 175 euro ook een strippenkaart kopen voor 3 klankreizen. Deze is niet persoonsgebonden en één jaar geldig.
Op aanvraag

Tijdens de palliatieve fase kunnen de klanken ontspanning en troost bieden bij het proces van loslaten van het leven. Er kan een gevoel van rust en acceptatie ontstaan en zo kan het stervensproces zacht en respectvol ondersteund worden. De persoon kan vrede voelen en vrijheid ervaren en de waarneming van pijn kan worden verzacht.

Voor de naasten, vaak ook mantelzorgers, is het samen een klankreis beleven met de ernstig zieke, stervende geliefde, een fijne, verbindende ervaring. De klanken slaan een brug en er zijn geen woorden nodig om de verbinding te voelen en de liefde te laten stromen. Ook de naaste kan even ontspannen en in het hier en nu de verbinding voelen vanuit gelijkwaardigheid en niet vanuit patiënt en mantelzorger.
 
Ik geef klankreizen in hospices, ziekenhuizen en bij de stervende thuis. In overleg is er heel veel mogelijk en ik denk graag mee wat wenselijk is.

bottom of page