top of page

OVER KLANKREIZEN

Een klankreis is een mooie manier om te relaxen en los te laten wat losgelaten wil worden. Het is een vorm van mediteren en ontspannen, met behulp van klank en geluid.

DSC07832.JPG

Wat is een klankreis?

Tijdens een klankreis speel ik op Tibetaanse klankschalen en verschillende klankinstrumenten, zoals khoshi’s, sansula, oceandrum, gong, belletjes en een kristallen practitioner. Je lichaam kan ontspannen en waar nodig weer in balans komen. Net als een instrument dat ontstemt kan raken, kan dat ook gebeuren met je lichaam. Door stress, negatieve emoties, fysieke ongemakken kunnen blokkades in je lichaam ontstaan, waardoor je uit balans raakt. Door de resonantie van de klanken ontstaat er op meerdere niveaus diepe ontspanning en daardoor kunnen blokkades opgeheven worden. De energie kan weer vrij gaan stromen en je lichaam en je geest worden gereset. Het effect is soms meteen voelbaar en werkt nog een paar dagen door.

Ik sluit aan bij jouw vertrekpunt en de ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis. Je hoeft zelf niets te doen. Door het geluid en trillingen van de klanken gaan je lichaamscellen vanzelf mee resoneren met de frequenties. Daardoor ontspan je en komt je lichaam als het ware weer in balans. De resonantie van de klanken ordent en harmoniseert je lichaam.

Na de klankreis...

... Is er meer ontspanning in je lichaam en geest

... Voel je je rustig en kalm

... Ben je meer in contact met je lichaam

... Kunnen emoties en gevoelens zijn aangeraakt

bottom of page